Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / Za mačke / Hrana za mace / Poslastice / Zabava / Mačka uhvaćena u "krađi" na aerodromu, OPET ;)
Saturday, 13 December 2014 09:39

Mačka uhvaćena u "krađi" na aerodromu, OPET ;)

  • Print

Putnici na aerodromu u Vladivostoku su snimili macu koja se sama poslužila plodovima mora.

Veliki kompleks međunarodnog aerodroma Vladivostok (Международный аэропорт «Владивосток») obuhvata dve glavne piste i dva prostrana putnička terminala, za domaći i međunarodni saobraćaj.

Aerodrom Vladivostok gde je snimljena mačka kradljivica :)

Tu su naravno i brojne prodavnice sa različitim artiklima, a među njima i jedna sa delikatesnim morskim plodovima, ribom, rakovima itd... U petak 12. decembra putnici koji su krenuli u kupovinu zatekli su u vitrini tigrastu žutu macu kako strpljivo cepka pakovanja i sa uživanjem konzumira hobotnicu i ribu list. 

Iako se ubrzo okupilo nekoliko putnika, macu to ni najmanje nije uznemirilo već je strpljivo nastavila da isprobava različite ukuse iz "švedske vitrine" :)))
Vlasnik prodavnice je kasnije popisao navodnu štetu od oko 1000$.Eto, da su zaposleni na aerodromu redovno hranili svoju tigrastu komšinicu, svega toga ne bi bilo :)))

U svakom slučaju, nadamo se da je maci prijala egzotična hrana! :)

PS. ako se pitate zašto u naslovu piše "opet", pre izvesnog vremena smo pisali o drugoj maci koja je uhvaćena u "krađi", doduše nije u pitanju bila hrana nego novac!

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121