Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / O mačkama / Zabava / Najbolja prvoaprilska šala? Sa mačkom, naravno!
Wednesday, 06 April 2016 16:48

Najbolja prvoaprilska šala? Sa mačkom, naravno!

  • Print

Šef policije u jednoj američkoj varošici dosađivao se prvog aprila i odlučio da se našali sa putnicima jednog automobila.

Erik Prat je šerif u mestu Salina, u državi Juta (S.A.D.). Prvog aprila ove godine imao je malo slobodnog vremena, sinula mu je genijalna ideja te je otišao do kuće i uzeo svoju mačku Fru Fru.

Zatim je sa svojim mačjim "kolegom" seo u zasedu na putu, na kome je ograničenje brzine 80 milja na sat. Kada je naišlo vozilo brzinom 91mph, Erik ih je zaustavio i putnicima "mrtav ozbiljan" predstavio pripadnika novog "Mačjeg odreda za otkrivanje zabranjenih supstanci" (narkotika i eksploziva) i "oficira" Fru Fru-a. Zatim je porodici u zaustavljenom automobilu rekao da ukoliko mačka mjaukne tri puta za redom, to znači da je nanjušila neki problem.

Usledila je šetnja oko automobila sa mačkom, tokom koje se policajac jedva suzdržavao da ne prasne u smeh.

Pogledajte šta se dalje dogodilo u ovom nesvakidašnjem video snimku:

Snimak je zatim postavljen na zvaničnu Facebook stranicu policijske stanice varošice Salina "Salina City Police Department", sa tekstom:

"PRE NEGO SE BILO KO IZNERVIRA (JER UVEK IMA TAKVIH), NIJEDAN DOLAR PORESKIH OBVEZNIKA NIJE POTROŠEN U PRAVLJENJU OVOG VIDEO SNIMKA. NEKOLIKO MINUTA VOŽNJE ĆE BITI PLAĆENO IZ MOG DŽEPA, JA SAM ZAPOSLEN SA PLATOM I OVO JE URAĐENO U MOJE SLOBODNO VREME, I NA KRAJU, ALI NE MANJE VAŽNO, MOJA VOLJENA MAČKA FRU FRU NIJE POVREĐENA TOKOM OVOG INCIDENTA. ZAUSTAVLJANJE VOZAČA JE BILO LEGITIMNO (PREKORAČENJE BRZINE), I MOJA ODLUKA DA IZDAM UPOZORENJE JE BILA OPRAVDANA (UVEK DAJEM UPOZORENJA ZA 11MPH PREKO DOZVOLJENE BRZINE, ZBOG ČEGA SU BILI ZAUSTAVLJENI). NASMEJTE SE LJUDI, DANAS JE PRVI APRIL!"

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121