Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / Poslastice / Zanimljivosti / Ždral ptica protiv dva tigra - samoubistvo ili možda ipak ne? (VIDEO)
Friday, 22 May 2015 17:37

Ždral ptica protiv dva tigra - samoubistvo ili možda ipak ne? (VIDEO)

  • Print

Neverovatan video snimak nastao u jednom kineskom Zoo vrtu, kada je na očigled posetilaca ždral slučajno sleteo u prostor sa tigrovima...i preživeo!

Licem u lice ili bolje rečeno kljunom prema oštrim očnjacima, ova neustrašiva ptica opstala je uprkos svim šansama u susretu sa dva tigra.

Ždral, izuzetno elegantna i graciozna ptica u letu, na zemlji nije mnogo više od krakatog šeprtlje, ali je u ovom slučaju uspeo nešto što ni mnogo veće, snažnije i spretnije životinje ne bi mogle.

Iznenadni nalet vetra u području iznad Zoo vrta "Fuyang Wildlife Park", prizemljio je ovu neverovatnu pticu tik pored zbunjenih tigrova i zaprepašćenih gledalaca. Dok su gledaoci navijali za ždrala da što pre poleti i pobegne, uvek gladni tigrovi su naravno pokušali da mu pomrse konce.Iako mu nije uspelo da poleti, ždral nije podlegao histeriji, Prvo je bežao i bežao, a zatim se suprotstavio zbunjenim tigrovima širenjem krila i simuliranim napadima. Njegova veličina sa raširenim krilima, odvažnost, ali sigurno i faktor iznenađenja (tigrovi u zoo vrtu nisu navikli na živ plen), odoleli su do trenutka kada su čuvari uspeli da uđu u ograđeni prostor, pozovu tigrove i spasu ždrala.

Pevac, krelac ili ždral - ništa od pernate večere za tigrove! :)))

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121