Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home
Tuesday, 14 April 2015 09:46

Ne diraj lava dok spava ... a ni inače! :)))

  • Print

Nakon što je napravio par neverovatnih kadrova, fotograf Atif Saeed je za dlaku izbegao napad lava.

Ovaj pakistanski fotograf poznat je ljubiteljima prirode i životinja po svojim fantastičnim galerijama na društvenim i fotografskim mrežama Facebook, Flickr i 500px.

Fotografije koje vidite su nastale u safari parku blizu grada Lahore u Pakistanu "Woodland Wildlife Park". Atif je izašao iz džipa ne bi li napravio nekoliko fotografija lava koji se šunjao u blizini. Na nesreću, zvuci autofokus motora i šklocanje aparata ubrzo su privukli pažnju velike mačke.

U jednom trenutku, lav se munjevitom brzinom uputio ka užasnutom fotografu koji je u poslednjem deliću sekunde pre bega napravio drugu fotografiju. U jednom momentu skoka lav je bio na samo 3m od Saeda pre nego što je ovaj uspeo da se sakrije u džip kojim je došao.

Kad se malo smirio nakon kratkotrajne ali veoma realne opasnosti za život, Atif kaže da se prvo malo smejao sebi i neozbiljnosti kojom se doveo u opasnost. Odmah nakon toga je shvatio da je sve vrlo lako moglo i drugačije da se završi po njega...

Ne diraj lava dok spava

Na kraju, fotografije koje je napravio jesu izuzetne, ali Saeed kaže da je sebi obećao da nikada više ne rizikuje život na ovaj način.

Izvori vesti:
Atif Saeed Facebook
Woodland Wildlife Park Lahore

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121