Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / Za mačke / Hrana za mace / Poslastice / Zabava / Foto-konkurs za najlepšu macu - zašto da učestvujete?
Tuesday, 30 December 2014 13:17

Foto-konkurs za najlepšu macu - zašto da učestvujete?

  • Print

Hrana, posip, knjige, ranac, kalendari ili slava? :)


Da li imate lepu mačku koju volite da fotografišete?

Ukoliko je odgovor "DA" - ispunili ste sve uslove da učestvujete u našem novogodišnjem foto-konkursu!

Sve što treba da uradite je da pošaljete svoju fotografiju u album na našoj Facebook stranici i da pozovete svoje prijatelje da glasaju za vašu fotografiju! :)

Nagrade su zaiste vredne, a evo i šta tačno dobijaju troje prvoplasiranih nakon isteka glasanja 15. januara 2015.:

1. NAGRADA: Royal Canin hrana 4kg (po izboru iz Feline Health Nutrition ili Breed Health Nutrition programa) + foto-session za vašu macu u profesionalnom foto studiju za kućne ljubimce www.fotostudio.rs + knjiga "Mačke i tri tačke" Anđelke Cvijić + veliki Royal Canin kalendar za 2015. godinu + ekološka torba za kupovinu. :)

2. NAGRADA: Knjiga "Mačke i tri tačke" Anđelke Cvijić + ranac Royal Canin + posip za mačke Biokat`s 2kg + veliki Royal Canin kalendar za 2015 godinu +  ekološka torba za kupovinu.

3. NAGRADA: Royal Canin paket: velika INOX činija za hranu (20cm) + komplet za prvu pomoć za kućne ljubimce + kišobran + rokovnik + veliki kalendar za 2015. godinu + ekološka torba za kupovinu.


Nagrade foto-konkursa Zdrava Maca Royality Show

 


Royal Canin je vrhunska hrana za mačke, pripremljena tako da odgovara potrebama svake pojedine mačke, u zavisnosti od:
1. uzrasta (mače, odrasla mačka, starija mačka)
2. pola
3. rase (Maine Coon, Persijska, Engleska kratkodlaka, Sijamska mačka itd. imaju različite potrebe zavisno od svojih specifičnih fizioloških osobina)
4. seksualnog statusa (mačke sposobne za reprodukciju ili kastrirane/sterilisane),
5. fizičke aktivnosti / načina života (kućna mačka ili mačka sa pristupom spoljnoj sredini)
6. zdravstvenog stanja

Kao što znate, hrana se zbog različitih potreba prilagođava bebama, deci, trudnicama, sportistima, starijim osobama ili rekonvalescentima itd. Vođeni istim pravilima, mi kao odgovorni vlasnici mačaka imamo obavezu da svojim ljubimicama obezbedimo hranu koja je maskimalno prilagođena njihovim potrebama.

Prva nagrada na našem konkursu uključuje pakovanje od 4kg vrhunske Royal Canin hrane za mačke iz programa Feline Health Nutrition ili Feline Breed Nutrition.


Foto-session u specijalizovanom studiju za kućne ljubimce www.fotostudio.rs takođe se nalazi u okviru prve nagrade. Kvalitet fotografija koje možete dobiti u ovom foto-studiju nećemo da opisujemo - najbolje pogledate prethodne posete vlasnika i njihovih ljubimica OVDE i OVDE.

Foto-studio za kućne ljubimce


Mačke i tri tačke Anđelka CvijićKnjige "Mačke i tri tačke" autorke Anđelke Cvijić, dar su izdavačke kuće Čigoja. Pre nekoliko meseci smo intervjuisali autorku ove izuzetne zbirke priča o mačkama. Toplo vam preporučuje ovo štivo i ukoliko ga ne osvojite na našem foto-konkursu. Knjiga "Mačke i tri tačke" može se naručiti direktno od izdavača na OVOJ adresi.

"Pas je najbolji čovekov prijatelj. Čovek je najbolji prijatelj mačke...
Ako imate mačku, znajte da se svet vrti oko nje.
Probajte da je dresirate. Rezultat je 1:0 za mačku, ona će izdresirati vas.
Od Egipćana do danas, mačke su neizbežni pratioci čoveka. Verale su se po piramidama, kao i psi (istina je), preplivale reke i prelazile ogromne razdaljine samo da bi pronašle svog gazdu. Zbog gazde, mislite? Neee, varate se. Zbog njih, jer one su uvek glavne, jedino njima se ugađa, a mrzi ih da dresiraju novog vlasnika.
Pa ipak... Ova knjiga, nastala na ličnim iskustvima mačaka i vlasnika, potvrđuje da su, uprkos svemu, i jedni i drugi srećni što su zajedno."


Pored opisanih poklona, tu su takođe Biokat`s posip za mace, veliki ranac Royal Canin, veliki tematski kalendari sa vrhunskim fotografijama kućnih ljubimaca, komplet za prvu pomoć za kućne ljubimce, INOX činija za hranu sa zaštitom od mrava, rokovnik i lepe ekološke višekratne torbe za kupovinu čijom upotrebom ćete smanjiti korišćenje plastičnih jednokratnih kesa koje zagađuju okolinu.

Naš foto-konkurs i glasanje traju do 15. januara - šta čekate? :)))

Kliknite OVDE za prijavljivanje!

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

  • +381 63 273 121