Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / O mačkama / Intervjui / Zanimljivosti / Foto-session za Tošu i Malenu, pobednike novogodišnjeg takmičenja
Sunday, 15 March 2015 12:16

Foto-session za Tošu i Malenu, pobednike novogodišnjeg takmičenja

 • Print

Prelepi brat i sestra iz istog legla bili su gosti u foto studiju! :)

Prvoplasirani dvojac sa novogodišnjeg foto-takmičenja našeg mačjeg portala, sivi mačak Toša i njegova tabby sestra Malena, vlasnika Filipa Lera, posetili su nas 14. marta.

Oni su u okviru prve nagrade osvojili snimanje u foto-studiju, 4kg vrhunske Royal Canin hrane za mačke, knjigu "Mačke i tri tačke", veliki Royal Canin kalendar za 2015 godinu i Royal Canin ekološku torbu za kupovinu, čijom upotrebom se smanjuje korišćenje plastičnih kesa koje zagađuju okolinu.

Kao i obično, mačke koje nisu navikle na putovanja i napuštanje svog toplog doma uvek budu nepoverljive prema novom prostoru i dosadnom fotografu koji im se unosi u lice, ispušta čudne zvuke i upravlja blicevima... :)))

Ipak, kao zaista dobre mace, Toša i Malena su se nakon pola sata opustili u dovoljnoj meri da napravimo nekoliko lepih fotografija.

Toša i Malena u studiju

Mačak Toša i maca Malena u studiju

Mačak Toša i maca Malena u studijuRoyal Canin Fit  je namenjena odraslim macama od 1-10 godina starosti koje imaju pristup spoljnoj sredini. U pitanju je savršeno izbalansirana hrana koja mačkama sa višim energetskim potrebama pruža sve potrebne hranljive sastojke. Pored prilagođenog sadržaja kalorija koji pomaže u održavanju idealne telesne težine, Royal Canin Fit olakšava prirodno i izbacivanje loptica progutane dlake kroz organe za varenje.

Kada je u pitanju knjiga "Mačke i tri tačke" izdavačke kuće Čigoja, o njoj ste mogli ponešto da saznate u nešem intervjuu sa autorkom Anđelkom Cvijić. Radi se o zbirci priča koje imaju zajedničku odrednicu, a koja je, možete i pretpostaviti... :) Naša topla preporuka za sve ljubitelje i vlasnike mačaka!

Još jednom čestitamo Toši i Malenoj na pobedi, i zahvaljujemo im na saradnji u našem foto studiju! :)

Uživajte u galeriji!

Rekli su o mačkama...

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Kada bi životinje mogle da govore, pas bi bio nepromišljeni galamdžija; ali bi mačka imala taj dragocen dar da nikada ne izgovori previše.

Mark Tven, pisac

Primetio sam da ono što mačke najviše cene kod ljudi nije sposobnost obezbeđivanja hrane - koju uzimaju zdravo za gotovo - već njegovu ili njenu sposobnost uveseljavanja. Moj mačak Azmodius se odlično zabavljao svojom igračkom. Sledeće nedelje mi je dopustio da ga mazim, bučno predući, ali se pravio da spava da se ne bi osramotio.

Geoffrey Household, engleski pisac

Izučavao sam mnoge filozofe i mnoge mačke. Mačja mudrost je beskrajno nadmoćna.

Hippolyte Taine, francuski istoričar

U mačjim očima, sve stvari pripadaju mački.

Engleska izreka

Mačke znaju tajnu kako se dolazi do hrane bez rada, do krova nad glavom bez zatočavanja i do ljubavi bez odricanja.

W.L. George, pisac

Mačke postoje kako bi opovrgle dogmu kako je sve stvoreno da bi služilo čoveku.

Paul Gray, umetnik

Pročitavši je, spustila sam knjigu Značenje Zen budizma i videla kako se moja mačka smeši svom krznu dok ga nežno liže svojimi hrapavim ružičastim jezikom. Rekoh joj:" Mačko, rado bih ti dala ovu knjigu ali ti si je izgleda već pročitala." Ona podiže glavu i uputi mi dug pogled. "Ne budi smešna", prede ona, "ja sam je napisala."

Dilys Laing, književnica

Mačji slušni aparat je napravljen tako da dozvoljava ljudskom glasu da lako uđe na jedno uvo i odmah izađe na drugo.

Stephen Baker, pisac

Od svih Božjih stvorenja, samo se jedno ne može potčiniti i vezati na uzicu. To stvorenje je mačka. Kada bi se čovek mogao ukrstiti sa mačkom to bi njega unapredilo ali bi unazadilo mačku.

Mark Tven, pisac

Oprezan sam kao i mačka koja bi da ukrade hranu.

Viljem Šekspir, pisac

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

 • +381 63 273 121