Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / O mačkama / Intervjui / Zabava / Grumpy Cat: Najgori Božić (VIDEO)
Monday, 17 November 2014 20:39

Grumpy Cat: Najgori Božić (VIDEO)

 • Print

Najava za film koji u bioskope stiže ovog Božića.

Sinopsis porodičnog filma u kome glavnu ulogu ima internet senzacija Grumpy Cat.

Grumpy je usamljena mačka koja živi u malom pet shop-u. Kako je kupci nikada ne gledaju, ova maca počinje na život da gleda sa velikom gorčinom...sve dok se jednog dana u toku praznika u prodavnici ne pojavi jedna izuzetna dvanaestogodišnja devojčica po imenu Kristal. Shvativši da je jedina od svih ljudi koja može da komunicira sa namćor-mačkom, Kristal se momentalno zaljubi u nju. Tokom prazničnog ludila njih dvoje stvaraju nerazdvojno prijateljstvo, Grumpy spreči otmicu egzotičnog psa koga inače ne voli, a čak na Badnje veče spasava i samu Kristal nakon što se tržni centar zatvori. Tokom svojih avantura Grumpy uči pravo značenje ovog praznika a da li će ga i naučiti, ostaje da ocenimo kada film bude stigao u bioskope. Do tada ostaje samo naziv filma, u skladu sa reputacijom namćor-mačke: "Najgori. Božić. Ikada!?"Da li ćete gledati ovaj film? Napišite u komentarima svoje utiske kada ga pogledate kako bi pomogli drugim mačkoljupcima! :)

Rekli su o mačkama...

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Kada bi životinje mogle da govore, pas bi bio nepromišljeni galamdžija; ali bi mačka imala taj dragocen dar da nikada ne izgovori previše.

Mark Tven, pisac

Ljubitelji i vlasnici mačaka su rezlikuju po tome što najčešće nisu konformisti. Kako bi i bili kada mačke upravljaju njihovim životima?

Louis J. Camuti, veterinar

Ne možete biti vlasnik mačke, u najboljem slučaju možete biti partneri.

Sir Harry Swanson, pisac

Mačka ima apsolutnu emocionalnu iskrenost: ljudska bića, iz jednog ili drugog razloga, mogu kriti svoja osećanja, ali mačka to ne čini.

Ernst Hemingvej, pisac

Cupcake ipsum dolor sit amet faworki jelly beans. Croissant chocolate wypas gummi bears wafer ice cream. Bonbon liquorice muffin tart cheesecake pastry chocolate powder applicake. Topping chocolate chocolate topping dessert donut cupcake. Cupcake sweet roll lemon drops caramels wafer.

Ruhut Kuname Tumpul

Mačke znaju tajnu kako se dolazi do hrane bez rada, do krova nad glavom bez zatočavanja i do ljubavi bez odricanja.

W.L. George, pisac

Kada bi svakoga koga sretnemo tretirali sa toliko ljubavi kao što to činimo sa nama omiljenom mačkom i oni bi verovatno počeli da predu.

Martin Buxbaum, teatrolog

Ako mačka nešto pametno uradi, mi to zovemo instinktom, a kada isto to uradimo mi onda se to zove inteligencija.

Will Cuppy, humorista

U mačjim očima, sve stvari pripadaju mački.

Engleska izreka

Kada mački nešto narediš, ona tu naredbu prosledi svom repu.

Kineska izreka

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

 • +381 63 273 121