Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / O mačkama / Intervjui / Fotografije / II. foto takmičenje: Mačke zevalice ili spavalice :)
Tuesday, 29 July 2014 13:53

II. foto takmičenje: Mačke zevalice ili spavalice :)

 • Email
Vredne nagrade obezbedili su Royal Canin i www.fotostudio.rs Vredne nagrade obezbedili su Royal Canin i www.fotostudio.rs

Pošaljite fotografiju svoje mačke koja spava ili zeva i osvojite vredne nagrade.

Nekoliko meseci nakon našeg prvog foto konkursa koji je bio opšteg karaktera, za izbor najlepše mačke, pred vama je novo mačkarsko foto takmičenje portala Zdrava Maca - Royality Show.

Ovoga puta konkurs ima temu, a to su mačke koje spavaju ili zevaju. Šta bi one drugo i radile preko leta. Mada, i preko zime...a i inače... :)

Album sa fotografijama do sada prispelim takmičarima nalazi se na našoj zvaničnoj Facebook stranici. Svoju fotografiju možete ubaciti u takmičenje na izuzetno jednostavan način. Dovoljno je da "lajkujete" našu FB stranicu, a zatim da u albumu pročitate kratko uputstvo za postavljanje slika.

Takođe, molimo da pročitate i uslove takmičenja.

Svoje fotografije možete dodavati, a i glasati za njih do 10. avgusta 2014.  <<<

Napominjemo da je foto konkurs isključivo zabavnog karaktera.

I sami znate da ne delimo mačke prema veličini, boji, uzrastu, polu ili rasi, pa tako i rangiranje na osnovu glasova korisnika Facebooka ne treba shvatati preterano ozbiljno.

Tu smo pre svega jer imamo zajedničku ljubav prema mačkama :)

Zdrava maca foto konkurs

 

Ukoliko se još uvek dvoumite da li da učestvujete, podsetićemo Vas na pobednike prethodnog takmičenja, belu mačku Snešku i njenog malog drugara Lakija, koji je spašen iz obrenovačkih poplava.

Sigurni smo da biste želeli ovakvu ili sličnu fotografiju napravljenu u profesionalnom fotostudiju za kućne ljubimce, ili neku od vrednih Royal Canin nagrada. (kompletnu galeriju njihovih fotografija pogledajte ovde)

Sneška i Laki - pobednici prvog foto konkursa Zdrave mace


Dakle, sve što treba je da "ulovite" pravi trenutak kada vaša mačka spava ili zeva, da pošaljete tu fotografiju i zatim pozovete svoje prijatelje da glasaju... Srećno! :)


Link do foto konkursa:
Zdrava Maca Royality Show - II foto konkurs

Related items

Rekli su o mačkama...

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Od svih Božjih stvorenja, samo se jedno ne može potčiniti i vezati na uzicu. To stvorenje je mačka. Kada bi se čovek mogao ukrstiti sa mačkom to bi njega unapredilo ali bi unazadilo mačku.

Mark Tven, pisac

Ako mačka nešto pametno uradi, mi to zovemo instinktom, a kada isto to uradimo mi onda se to zove inteligencija.

Will Cuppy, humorista

I najmanja mačka je remek-delo.

Leonardo da Vinči, polimat

Kada bi životinje mogle da govore, pas bi bio nepromišljeni galamdžija; ali bi mačka imala taj dragocen dar da nikada ne izgovori previše.

Mark Tven, pisac

Pročitavši je, spustila sam knjigu Značenje Zen budizma i videla kako se moja mačka smeši svom krznu dok ga nežno liže svojimi hrapavim ružičastim jezikom. Rekoh joj:" Mačko, rado bih ti dala ovu knjigu ali ti si je izgleda već pročitala." Ona podiže glavu i uputi mi dug pogled. "Ne budi smešna", prede ona, "ja sam je napisala."

Dilys Laing, književnica

Verujem da su mačke duhovi koji su nakratko sišli na zemlju. Mačka, siguran sam, može hodati po oblacima a da ne propadne.

Žil Vern, pisac

Mačke znaju tajnu kako se dolazi do hrane bez rada, do krova nad glavom bez zatočavanja i do ljubavi bez odricanja.

W.L. George, pisac

Ljubitelji i vlasnici mačaka su rezlikuju po tome što najčešće nisu konformisti. Kako bi i bili kada mačke upravljaju njihovim životima?

Louis J. Camuti, veterinar

Kada mački nešto narediš, ona tu naredbu prosledi svom repu.

Kineska izreka

Kada bi svakoga koga sretnemo tretirali sa toliko ljubavi kao što to činimo sa nama omiljenom mačkom i oni bi verovatno počeli da predu.

Martin Buxbaum, teatrolog

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

 • +381 63 273 121