Zdrava maca - Royality SHOW

You are here: Home / O mačkama / Intervjui / Najave / Pozivaju se sve mačke! :)
Tuesday, 15 July 2014 15:02

Pozivaju se sve mačke! :)

 • Print
Royal Pet Kraljevo 2014. Royal Pet Kraljevo 2014.

Royal Pet Kraljevo - 19. jul 2014.

Ukoliko ste vlasnik ili ljubitelj životinja, sva je prilika da već odavno znate za Royal Pet karavan koji putuje po Srbiji. U pitanju je sada već druga sezona celodnevne manifestacije namenjene kućnim ljubimcima i onima koji ih vole i brinu o njima. 

Narednog vikenda, 19. jula, Royal Pet će se održati u prijatnom ambijentu "Parka prijateljstva", u blizini železničke stanice u Kraljevu.

Za učešće u ovoj manifestaciji mogu se prijaviti svi kućni ljubimci bez obzira na vrstu životinja ili rasu kojoj pripadaju. Iz prve ruke vam možemo reći da su mačke na dosadašnjih desetak Royal Pet žurki, iako u manjini u odnosu na pse, zauzimale veoma zapaženo mesto, i dostojno predstavljale mačji rod.

Organizatori Royal Pet-a naglašavaju da ovo okupljanje ne deli kućne ljubimce prema vrsti ili rasi, veličini ili polu, boji ili uzrastu životinja. Glavna poruka i ono čemu se teži je odgovorno vlasništvo, kao i ljubav i pozitivna energija koju dele vlasnici kućnih ljubimaca i njihove životinje.

Mačor Max vlasnice Nine Mesaroš, jedan od troje prvoplasiranih po izboru Royal Pet žirija u Subotici 15. marta.

Royal Pet je u svojoj drugoj sezoni izrastao u celodnevni događaj koji obuhvata mnogo više od revijalne izložbe kućnih ljubimaca i pratećih edukativnih sadržaja na temu ishrane i nege pasa i mačaka.

Kao i na prethodna dva događaja, koji su se odigrali nešto ranije ove godineu Subotici i Šapcu, i u Kraljevu će učesnicima i posetiocima biti predstavljen višesatni program, za celu porodicu i njihove ljubimce.

Kreativna radionica u organizaciji škole za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Sremčice

Kreativna radionica u organizaciji škole za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Sremčice

Učešće su potvrdile odgajivačnice pasa, profesionalci koji se bave obukom i socijalizacijom pasa, Agility klub Bečmen, umetničke škole iz Kraljeva, specijalna škola za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Sremčice, profesionalni groomeri koji će učesnicima pomagati da se ulepšaju za reviju, odgajivačnica ptica, ekološko društvo, kreativna radionica Narodne biblioteke Kraljevo, SOS dečje selo "Zajednica mladih", Umetnička škola Kraljevo, kao i projekti "Plavi pas" i "Žuta traka". Svi oni će na svojim štandovima organizovati i predstavljati svoje radove i držati korisna predavanja i davati savete.

Naravno, tu će biti i veterinari kompanije Royal Vet - stručnjaci za ishranu pasa i mačaka koji će biti na raspolaganju poseticima za savete oko pravilne ishrane i zaštite kućnih ljubimaca od parazita.

Centralni događaj je naravno revija u kojoj će žiri izglasati najlepše ljubimce koji će osvojiti vredne nagrade, a svi učesnici će se slikati za internet album i dalju fazu takmičenja i glasanja.

Učešće na ovom zaista bogatom i kvalitetnom događaju je besplatno a svi učesnici dobijaju poklone.

Dosadašnje galerije možete pogledati na Facebook stranici Royal Canin Srbija gde se možete i prijaviti za učešće.

U galeriji ispod pogledajte mace i atmosferu sa prethodnih Royal Pet žurki. :)

Ukoliko ste u Kraljevu ili blizini 19. jula, obavezno dođite u "Park prijateljstva"!

Rekli su o mačkama...

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Oprezan sam kao i mačka koja bi da ukrade hranu.

Viljem Šekspir, pisac

Od svih Božjih stvorenja, samo se jedno ne može potčiniti i vezati na uzicu. To stvorenje je mačka. Kada bi se čovek mogao ukrstiti sa mačkom to bi njega unapredilo ali bi unazadilo mačku.

Mark Tven, pisac

Kada mački nešto narediš, ona tu naredbu prosledi svom repu.

Kineska izreka

Ne možete biti vlasnik mačke, u najboljem slučaju možete biti partneri.

Sir Harry Swanson, pisac

Kada bi svakoga koga sretnemo tretirali sa toliko ljubavi kao što to činimo sa nama omiljenom mačkom i oni bi verovatno počeli da predu.

Martin Buxbaum, teatrolog

Kada bi životinje mogle da govore, pas bi bio nepromišljeni galamdžija; ali bi mačka imala taj dragocen dar da nikada ne izgovori previše.

Mark Tven, pisac

Pročitavši je, spustila sam knjigu Značenje Zen budizma i videla kako se moja mačka smeši svom krznu dok ga nežno liže svojimi hrapavim ružičastim jezikom. Rekoh joj:" Mačko, rado bih ti dala ovu knjigu ali ti si je izgleda već pročitala." Ona podiže glavu i uputi mi dug pogled. "Ne budi smešna", prede ona, "ja sam je napisala."

Dilys Laing, književnica

I najmanja mačka je remek-delo.

Leonardo da Vinči, polimat

Verujem da su mačke duhovi koji su nakratko sišli na zemlju. Mačka, siguran sam, može hodati po oblacima a da ne propadne.

Žil Vern, pisac

Primetio sam da ono što mačke najviše cene kod ljudi nije sposobnost obezbeđivanja hrane - koju uzimaju zdravo za gotovo - već njegovu ili njenu sposobnost uveseljavanja. Moj mačak Azmodius se odlično zabavljao svojom igračkom. Sledeće nedelje mi je dopustio da ga mazim, bučno predući, ali se pravio da spava da se ne bi osramotio.

Geoffrey Household, engleski pisac

Prijatelji ZDRAVE MACE

Prijavite se na Zdrava maca info

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatically subscribe to" and make sure the selected lists are enabled

Unesite svoj e-mail u polje ispod i mi ćemo vas redovno obaveštavati o svim novostima sa Zdrave mace! :)

Kontakt info

 • +381 63 273 121